Woning kopen in de regio Maassluis

Waterweg Woning Makelaar is uiteraard te vinden in de eerste stad aan de Waterweg namelijk Maassluis.  Wij kunnen u dan ook alles vertellen over deze stad en helpen graag om uw woonwensen in deze regio in vervulling te laten gaan.

Aankoopmakelaar van Waterweg Woning

U vindt in mij een enthousiaste makelaar die het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Het enthousiasme dat ontstaat na een bezichtiging van wat uw toekomstige woning kan worden, de spanning van het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. Als ik u na acceptatie van een bod mag vertellen dat u de trotse eigenaar bent van uw droomwoning, bezorgt mij dat iedere keer weer kippenvel.

Een aankoopmakelaar geeft u rust en maakt het verschil!

Als aankoopmakelaar werk ik nauw samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis. Hij bekijkt voor u alle mogelijkheden op hypotheekgebied. Samen kunnen wij u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod voor u uitbrengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid met en voor u op pad te gaan.

De voordelen op een rij

  • Altijd eerlijk en vakkundig advies

  • U profiteert van onze kennis van de woningmarkt

  • Wij plannen samen met u de afspraak voor uw droomhuis

  • Wij hebben extra informatie over de woning die u wilt bezichtigen

  • Onderhandelen is ons vak!
  • Vanaf de bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht kunt u rekenen op de aankoopmakelaar

  • Ook na het kopen van uw woning kunt u altijd bij ons terecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Wonen in Maassluis

Voor jong en oud zijn er diverse woningen in de bestaande bouw en in de nieuwbouw wijken te vinden. Ook voor de jongste “toekomstige” Maassluizers zijn er diverse scholen beschikbaar. Als ze van sporten houden kunnen ze ook hiervoor onder andere bij de Hockey, diverse voetbalclubs, Tennis,  Ballet, Korfbal, Badminton terecht. Op cultuur gebied is het theater Koningshof in Maassluis en het Maritiem museum van Maasluis zeker een bezichtiging waard.

Winkels & Horeca & Gratis parkeren

Winkelcentrum Koninghoek;  Bij het moderne overdekte winkelcentrum kunt u gratis parkeren en heeft naast alle gezellige winkels en boetiekjes ook diverse horeca gelegenheden.

Winkelcentrum Pallet; Is te vinden bij de afslag Maassluis Oost en heeft een diversiteit aan winkels.

Winkelcentrum Steendijkpolder: is te vinden bij de afslag Maassluis West en heeft een aantal winkels waaronder de fietsenwinkel, drogist, Lidl, kappers, Chineesrestaurant en ons kantoor gevestigd bij de Hypotheek Shop Maassluis.

Het Centrum van Maassluis wordt door de inwoners nog steeds het “dorp” genoemd. Het prachtige oude stadshart heeft een rijke historie wat goed te zien is aan alle karakteristieke gevels van de winkels.  Zomers zijn de terrasjes in de binnenstad een echte aanrader natuurlijk zijn de horeca gelegenheden ook in de andere jaargetijden gewoon open.

De Haven van Maasluis heeft een maritiem verleden. Zo zijn er diverse sleepboten te vinden in de haven en is het Museum zeker een bezoekje waard. Het eerste weekend van oktober is De Furiade dit weekend dankt zijn naam aan het Vlaggenschip van Maassluis de Furie.