Woning kopen in regio Maassluis

De makelaardij kent twee verschillende soorten makelaars.

De verkoopmakelaar regelt het hele verkoopproces van een pand en behartigt hierbij het belang van de verkoper. Dat gebeurt met kennis en inzicht in de woningmarkt. Stap voor stap tot het aanvaarden van een bod.

De aankoopmakelaar doet het tegenovergestelde. Bij aankoop van een huis, kunt u een aankoopmakelaar mee nemen. Deze regelt alles voor u. De afspraken en het meegaan naar bezichtigingen, het contact opnemen met de verkopende makelaar, het uitbrengen van biedingen etc.

De voordelen van een aankoopmakelaar?

U profiteert van de kennis van de woningmarkt, waardoor u altijd de beste prijs betaalt.

Het juiste bod doen met ervaring in onderhandelen en inzicht.

Altijd eerlijk en vakkundig advies.

U profiteert van de contacten van de aankoopmakelaar.

De juiste en betrouwbare informatie tijdens de bezichtiging, advies over het technisch bouwrapport en de financiering.

 De afhandeling van de koop tot aan de sleuteloverdracht wordt allemaal geregeld.

Aankoopmakelaar van Waterweg Woning

U vindt in mij een enthousiaste makelaar die het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Het enthousiasme dat ontstaat na een bezichtiging van wat uw toekomstige woning kan worden, de spanning van het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. Als ik u na acceptatie van een bod mag vertellen dat u de trotse eigenaar bent van uw droomwoning, bezorgt mij dat iedere keer weer kippenvel.

Een aankoopmakelaar geeft u rust en maakt het verschil!

Als aankoopmakelaar werk ik nauw samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis. Hij bekijkt voor u alle mogelijkheden op hypotheekgebied. Samen kunnen wij u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod voor u uitbrengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid met en voor u op pad te gaan.

Contact