Makelaar in Schiedam

De makelaardij kent twee verschillende soorten makelaars.

 

De verkoopmakelaar:  Geheel ontzorgt kunnen wij u begeleiden van A t/m Z met het verkoopproces van uw woning. Uiteraard staat u als verkoper centraal. Met de juiste kennis en inzicht in de woningmarkt staat de verkoopmakelaar voor u klaar om u te begeleiden vanaf het moment van de woning opname tot en met de overdracht bij de notaris.

 

De aankoopmakelaar doet het tegenovergestelde. Als u op zoek bent naar een woning en al diverse keren telkens te laat bent om een afspraak te maken om een woning in Schiedam te kunnen bezichtigen dan is het de hoogste tijd voor een Aankoopmakelaar. Deze regelt alles voor u. Vanaf het moment dat de afspraak voor bezichtiging gemaakt wordt, het meegaan naar bezichtigingen, contact met de verkopende makelaar, opvragen van alle gegevens over de woning en het uitbrengen van de biedingen. De Aankoopmakelaar regelt het voor u.

U profiteert van de kennis van de woningmarkt, waardoor u altijd de beste prijs betaalt.

Het juiste bod doen met ervaring in onderhandelen en inzicht.

Altijd eerlijk en vakkundig advies.

U profiteert van de contacten van de aankoopmakelaar.

De juiste en betrouwbare informatie tijdens de bezichtiging, advies over het technisch bouwrapport en de financiering.

 De afhandeling van de koop tot aan de sleuteloverdracht wordt allemaal geregeld.

Aankoopmakelaar van Waterweg Woning

Als enthousiaste makelaar verzorg ik het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Samen uw toekomstige woning bezichtigen, bespreken of dat uw nieuwe woning echt is en de spanning voor het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. En dan volgt het aller leukste telefoontje : Uw bod is geaccepteerd. U bent de trotse eigenaar van uw droomwoning,  dat is elke keer weer een kippenvel momentje.

 

Een aankoopmakelaar geeft u rust en maakt het verschil!

Samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis kan u goed voorbereid op pad. Hij kan voor u alle mogelijkheden bekijken op hypotheekgebied.  Met de juiste informatie op zak kunnen we u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod uit brengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  U kunt een vrijblijvende afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid op pad te gaan.