Makelaar in Maasland

De makelaardij kent twee verschillende soorten makelaars.

De verkoopmakelaar regelt het hele verkoopproces van een pand en behartigt hierbij het belang van de verkoper. Dat gebeurt met kennis en inzicht in de woningmarkt. Stap voor stap tot het aanvaarden van een bod.

De aankoopmakelaar doet het tegenovergestelde. Bij aankoop van een huis, kunt u een aankoopmakelaar mee nemen. Deze regelt alles voor u. De afspraken en het meegaan naar bezichtigingen, het contact opnemen met de verkopende makelaar, het uitbrengen van biedingen etc.

Wanneer u via Waterwegwoning Makelaar een woning wilt kopen in Maasland kunt u dit van ons verwachten:

U profiteert van de kennis van de woningmarkt, waardoor u altijd de beste prijs betaalt.

Het juiste bod doen met ervaring in onderhandelen en inzicht.

Altijd eerlijk en vakkundig advies.

U profiteert van de contacten van de aankoopmakelaar.

De juiste en betrouwbare informatie tijdens de bezichtiging, advies over het technisch bouwrapport en de financiering.

 De afhandeling van de koop tot aan de sleuteloverdracht wordt allemaal geregeld.

Woning kopen in Maasland

Als enthousiaste makelaar verzorg ik het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Samen uw toekomstige woning bezichtigen, bespreken of dat uw nieuwe woning echt is en de spanning voor het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. En dan volgt het aller leukste telefoontje : Uw bod is geaccepteerd. U bent de trotse eigenaar van uw droomwoning,  dat is elke keer weer een kippenvel momentje.

 

Een aankoopmakelaar geeft u rust en maakt het verschil!

Samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis kan u goed voorbereid op pad. Hij kan voor u alle mogelijkheden bekijken op hypotheekgebied.  Met de juiste informatie op zak kunnen we u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod uit brengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  U kunt een vrijblijvende afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid op pad te gaan.