Makelaar in De Lier

Je maakt in je leven heel wat mee. Een nieuwe baan of juist je baan kwijt. Er komen kinderen of ze gaan juist het huis verlaten. Ja gaat samenwonen, trouwen of scheiden. Kortom allemaal situaties die de woonwensen kunnen veranderen. Er is namelijk niets zo persoonlijk als het huis waarin je woont. Dus als je een makelaar inschakelt om jouw woonwensen te vervullen dan wil je dat er een klik is.  Samen op zoek naar je droomwoning om daar je thuis van te maken. Naast het zoeken van een woning verdiepen we ons ook graag in wie je bent, wat je wilt en waarom je dat wilt. Zo kunnen we onze dienstverlening goed afstemmen en bereiken we samen het beste resultaat. Zoek je een woning in de omgeving van De Lier? wij helpen je graag.

Een verkoopmakelaar inschakelen?

We hoeven u vast niet te vertellen dat er veel komt kijken bij de verkoop van een woning. Zoals het vaststellen van de vraagprijs, het verzamelen van alle documenten, het aantrekken van potentiële kopers, aanvragen van een energielabel. Naast de benodigde tijd, ontbreekt het verkopers vaak ook aan de kennis en ervaring om de woning op een goede manier te presenteren bij de verkoop. De verkoopmakelaar kan u alles uit handen nemen.

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar

Waterwegwoning Makelaar zorgt voor:

  • De optimale presentatie van uw woning
  • Inzicht in belangrijke informatie over de woning en omgeving
  • Inzicht in de reële waarde van de woning
  • Verkoop van uw woning voor de beste prijs
  • Verkopen met zekerheid

Liefde voor het makelaarsvak

Het enthousiasme dat ontstaat in de gesprekken met verkopers als ik kan melden dat er een bod uitgebracht is geeft mij energie. Daar tegenover staat de koper wiens droom uitkomt, een huis dat past als een jas. Het maakt niet uit of het een flat, een rijtjeshuis, een appartement met lift of vrijstaande woning is. Dat geluksmoment voor beide partijen bezorgt mij elke keer weer kippenvel.

Zo ontstaat de liefde voor dit vak. Het werk als Makelaar is elke dag zo bijzonder en uniek dat ik heel trots ben dat ik dit werk mag doen.

 

U profiteert van de kennis van de woningmarkt, waardoor u altijd de beste prijs betaalt.

Het juiste bod doen met ervaring in onderhandelen en inzicht.

Altijd eerlijk en vakkundig advies.

U profiteert van de contacten van de aankoopmakelaar.

De juiste en betrouwbare informatie tijdens de bezichtiging, advies over het technisch bouwrapport en de financiering.

 De afhandeling van de koop tot aan de sleuteloverdracht wordt allemaal geregeld.

Aankoopmakelaar van Waterweg Woning

U vindt in mij een enthousiaste makelaar die het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Het enthousiasme dat ontstaat na een bezichtiging van wat uw toekomstige woning kan worden, de spanning van het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. Als ik u na acceptatie van een bod mag vertellen dat u de trotse eigenaar bent van uw droomwoning, bezorgt mij dat iedere keer weer kippenvel.

 

Een aankoopmakelaar geeft u rust en maakt het verschil!

Als aankoopmakelaar werk ik nauw samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis. Hij bekijkt voor u alle mogelijkheden op hypotheekgebied. Samen kunnen wij u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod voor u uitbrengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid met en voor u op pad te gaan.