Huis verkopen Sluispolder Maassluis

Een verkoopmakelaar inschakelen?

We hoeven u vast niet te vertellen dat er veel komt kijken bij de verkoop van een woning. Zoals het vaststellen van de vraagprijs, het verzamelen van alle documenten, het aantrekken van potentiële kopers, aanvragen van een energielabel. Naast de benodigde tijd, ontbreekt het verkopers vaak ook aan de kennis en ervaring om de woning op een goede manier te presenteren bij de verkoop. De verkoopmakelaar kan u alles uit handen nemen.

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar

Waterwegwoning Makelaar zorgt voor:

  • De optimale presentatie van uw woning
  • Inzicht in belangrijke informatie over de woning en omgeving
  • Inzicht in de reële waarde van de woning
  • Verkoop van uw woning voor de beste prijs
  • Verkopen met zekerheid

Liefde voor het makelaarsvak

Het enthousiasme dat ontstaat in de gesprekken met verkopers als ik kan melden dat er een bod uitgebracht is geeft mij energie. Daar tegenover staat de koper wiens droom uitkomt, een huis dat past als een jas. Het maakt niet uit of het een flat, een rijtjeshuis, een appartement met lift of vrijstaande woning is. Dat geluksmoment voor beide partijen bezorgt mij elke keer weer kippenvel.

Zo ontstaat de liefde voor dit vak. Het werk als Makelaar is elke dag zo bijzonder en uniek dat ik heel trots ben dat ik dit werk mag doen.

Woning verkopen in de Taanschuurpolder?

Van A tot en met Z:

De opdracht

Verzamelen van de gegevens

Foto’s en inmeten

Bezichtigingen

De koper is gevonden

Inspectie

Naar de notaris

Overhandigen van de sleutel

Gratis waardebepaling?

Waterweg Woning Makelaar

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Eveline van Putten, een enthousiaste makelaar. In de afgelopen jaren heb ik verkopers mogen begeleiden met de verkoop van de woning. Om dit resultaat te behalen heb ik ruim 3000 toekomstige kopers de woningen laten zien.

Aankoop: 9,4 verkoop: 10

Waterweg Woning Makelaar

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Eveline van Putten, een enthousiaste makelaar. In de afgelopen jaren heb ik verkopers mogen begeleiden met de verkoop van de woning. Om dit resultaat te behalen heb ik ruim 3000 toekomstige kopers de woningen laten zien.

Aankoop: 9,4 verkoop: 10