Huis kopen op ‘t Balkon in Maassluis

Je maakt in je leven heel wat mee. Een nieuwe baan of juist je baan kwijt. Er komen kinderen of ze gaan juist het huis verlaten. Ja gaat samenwonen, trouwen of scheiden. Kortom allemaal situaties die de woonwensen kunnen veranderen. Er is namelijk niets zo persoonlijk als het huis waarin je woont. Dus als je een makelaar inschakelt om jouw woonwensen te vervullen dan wil je dat er een klik is.  Samen op zoek naar je droomwoning om daar je thuis van te maken. Naast het zoeken van een woning verdiepen we ons ook graag in wie je bent, wat je wilt en waarom je dat wilt. Zo kunnen we onze dienstverlening goed afstemmen en bereiken we samen het beste resultaat. Zoek je een woning op ‘t Balkon in Maassluis ? wij helpen je graag.

U profiteert van de kennis van de woningmarkt, waardoor u altijd de beste prijs betaalt.

Het juiste bod doen met ervaring in onderhandelen en inzicht.

Altijd eerlijk en vakkundig advies.

U profiteert van de contacten van de aankoopmakelaar.

De juiste en betrouwbare informatie tijdens de bezichtiging, advies over het technisch bouwrapport en de financiering.

 De afhandeling van de koop tot aan de sleuteloverdracht wordt allemaal geregeld.

Aankoopmakelaar van Waterweg Woning

Als enthousiaste makelaar verzorg ik het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Samen uw toekomstige woning bezichtigen, bespreken of dat uw nieuwe woning echt is en de spanning voor het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. En dan volgt het aller leukste telefoontje : Uw bod is geaccepteerd. U bent de trotse eigenaar van uw droomwoning,  dat is elke keer weer een kippenvel momentje.

 

Een aankoopmakelaar geeft u rust en maakt het verschil!

Samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis kan u goed voorbereid op pad. Hij kan voor u alle mogelijkheden bekijken op hypotheekgebied.  Met de juiste informatie op zak kunnen we u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod uit brengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  U kunt een vrijblijvende afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid op pad te gaan.

Interesse in een verkoopmakelaar?

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je z.s.m. terug!