Huis kopen Drevenbuurt Maassluis

Het vinden van een geschikte woning is tegenwoordig een hele zoektocht. Wat zoek ik? Waar wil ik wonen? Hoelang wil ik er blijven wonen? Ik krijg steeds geen mogelijkheid voor een bezichtiging? Hoe kom ik er tussen in deze oververhitte woning markt? Vragen waar een deskundige makelaar u graag bij zal helpen.

Van de eerste kennismaking tot het ondertekenen van de koopovereenkomst. Wij begeleiden het volledige aankooptraject met de persoonlijke zorg en deskundigheid die u van een betrokken makelaar kunt verwachten.

-Woonwensen-

Samen bespreken we uw woonwensen en brengen we in kaart wat u precies zoekt.

-Verzamelen-

Samen gaan we op zoek naar uw droomhuis, we gaan mee met bezichtigingen en geven advies over de woning.

-Dit is ‘m-

Zodra we de juiste woning hebben gevonden, helpen we uiteraard met de onderhandelingen met de verkopende partij

-Overdracht-

We hebben hem ! Gefeliciteerd ! Uiteraard helpen wij u met het nakijken van de juridische documenten en begeleiden we u tot en met de overdracht bij de notaris en ook daarna bent u altijd welkom bij ons kantoor.

-Huisje Boompje Feestje-

U profiteert van de kennis van de woningmarkt, waardoor u altijd de beste prijs betaalt.

Het juiste bod doen met ervaring in onderhandelen en inzicht.

Altijd eerlijk en vakkundig advies.

U profiteert van de contacten van de aankoopmakelaar.

De juiste en betrouwbare informatie tijdens de bezichtiging, advies over het technisch bouwrapport en de financiering.

 De afhandeling van de koop tot aan de sleuteloverdracht wordt allemaal geregeld.

Aankoopmakelaar van Waterweg Woning

Als enthousiaste makelaar verzorg ik het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Samen uw toekomstige woning bezichtigen, bespreken of dat uw nieuwe woning echt is en de spanning voor het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. En dan volgt het aller leukste telefoontje : Uw bod is geaccepteerd. U bent de trotse eigenaar van uw droomwoning,  dat is elke keer weer een kippenvel momentje.

 

Een aankoopmakelaar geeft u rust en maakt het verschil!

Samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis kan u goed voorbereid op pad. Hij kan voor u alle mogelijkheden bekijken op hypotheekgebied.  Met de juiste informatie op zak kunnen we u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod uit brengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  U kunt een vrijblijvende afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid op pad te gaan.

Interesse in een verkoopmakelaar?

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je z.s.m. terug!