Verzekeringsadvies

Ik ben Dewen Jarbandhan verzekeringsadviseur binnen Waterweg Woning aan het Westeinde 14 te Maassluis. Sinds 1997 adviseer ik in zowel zakelijke als particuliere verzekeringen. Ik vergelijk, sluit af en bespaar! Verzekeringen zoals inboedel-, opstal-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand- en autoverzekering stel ik voor u samen in één verzekeringspakket. Dat is heel prettig bij schade, nooit gedoe over wie welke schade vergoedt, dàt geeft rust.

  • Alle verzekeringen op 1 polis
  • 1 nota
  • 1 contactpersoon bij schade
  • Nooit dubbel verzekerd
  • Korting op de premie oplopend tot 12%
  • Geen meerprijs bij maandbetaling

Meer rubrieken = meer korting

Quality Advice & Consulting behartigt uw diverse verzekeringen. Wij maken zaken niet mooier dan ze zijn. In een eerlijke dialoog bieden wij begrijpelijke oplossingen. Wij helpen klanten door in gesprek te gaan en vragen duidelijk te beantwoorden.

Financiële producten spelen een belangrijke rol in uw leven, maar zijn niet altijd eenvoudig. Wij zien het daarom als onze taak om u op een heldere manier uit te leggen welke oplossingen wij u kunnen aanbieden.

Wij werken op basis van een persoonlijke benadering voor particulieren, (MKB-)bedrijven, startende ondernemers en freelancers.

Wij bieden altijd maatwerk qua dienstverlening. Bij zeer specifieke kwesties schakelen wij de hulp van specialisten in.

Doordat onze partners niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.

Dat is de kracht van Quality Advice & Consulting, ontdek het zelf!

DEWEN JARBANDHAN

Quality Advice & Consulting